Hafif ticari araç anne ve oğlunu altına aldı! Dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı

Haberler

Moderator
6a0dc4c0a15d66caecaa034d.jpg

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yer alan Çirişhane Mahallesi'nde saat 14.30 sıralarında akıl almaz bir kaza meydana geldi. 2'nci Kanal Caddesi üzerinde seyir halinde olan Fatma K. yönetimindeki 16 AK 345 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak kaldırımın önünde, yol kenarında bekleyen Vildan D. ile oğlu Efe D.'ye çarpıp, altına alarak sürükledi.

O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla görüntülendi. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı anne ile oğlu, vatandaşların da yardımıyla aracın altından çıkarılarak ambulanslarla kaldırıldıkları Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Anne ile oğlunun durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, sürücü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

6a0dc562a15d66caecaa0355.jpg

ANNE-OĞULU KURTARIRKEN ELİNDEN YARALANDI

Anne ile oğlunu kurtarmak için aracı kaldıranlardan Orhan Uğur da elinden yaralandı. O sırada bir dükkanda alışveriş yaptığını söyleyen Uğur, “Kaza olduğu esnada ben içerideydim. Dışarı çıktım. Çocuk arabanın altında kalmıştı. Arabayı kaldırdım. Ellerimden yaralandım. Sürücü kadındı. Muhtemelen fren yerine gaza bastı. Çocuğu çıkardıktan sonra ben işe gittim. Çocuğu çıkardığımda bayılmıştı. Ambulans götürdü” dedi.

Son dakika: İstanbul'u sağanak vurdu! Trafiği durma noktasında: Yoğunluk yüzde 90'a dayandı

Geri